O DOGOVORU RUSIJE I SRBIJE NIKO NISTA NE ZNA !! (Djuro Bilbija)

#ukrajina #kosovo

You might be interested in

Comment (181)

 1. Heruvim Lucifer u ulozi Božijeg Intelekta

  Imena su oznake karaktera jer nas Bog poznaje po karakteru. Kada Bog preko proroka govori o Hristosu, on ga često naziva Davidom, pa neupućeni misle da ti stihovi govore o caru Davidu koji je vladao Izraelom. A zapravo Bog kaže za Hrista moj ljubljeni,

  Budući da David znači Ljubljeni. Tako mi razumemo da bog kada govori o Davidu zapravo govori o Isusu Hristosu.

  Tako Hristos ima više karakternih oznaka po kojima ga Bog poznaje.

  Ime Arhangela Mihaela Znači; Onaj koji je kao Bog, A znamo da je samo sin Božiji kao Bog.Tako razumemo da kada se govori Arhangelu Mihailu zapravo se govori o Isusu Hristu, koji je Logos, um Božiji.

  Zatim prorok koristi ime Emanuel najavljujući rođenje Isusa Hrista: A Emanuel Znači s nama Bog.

  David Znači Ljubljeni, Isus znači Spasitelj, Hristos je Mesija

  Zatim ga znamo kao Jagnje – jer je se on žrtvaovao za naše grehe

  Zašto je bitno da znamo sve ovo:Već sam rekao da je Logos Um i Reč. Znači Arhangel Mihail je Um Božiji. Drvo života. Kako drvo života?

  Pa pismo nas uči da se u Drvetu života nalaze; Mudrost, Istina i razum. A znamo da je u Hristu takođe Istina, mudrost i razum.

  Tako razumemo da je Hristos zapravo drvo života. Hristos nam govori da je Carstvo Nebesko tu blizu nas u nama samima.

  Carstvo nebesko je u svetu naših misli, deo našeg uma.

  Pa ako je Carstvo nebesko u našem umu, to je i drvo života u našem umu, anđeli i demoni takođe. To je jako bitno da zapazimo jer treba da otkrijemo na koga se odnosi drvo poznanja dobra i zla,

  jer je i ono deo našag uma.

  I kako je Drvo Života arhangel Mihael, to se o Drvo poznanja dobra i zla takođe pojavljuje opisano kao Anđeo: U pitanju je Hruvim zaklanjač, Lucifer.

  Onaj koji je pomazan da zaklanja prilaz Drvetu Života.

  Sledeći ovu logiku mogli bi da se upitamo koji je to deo našeg uma

  koji se svojski trudi da mi ne otkrijemo Drvo Života koje je tu u nama, u našem umu.

  Znači Hristos živi tu u nama kao Drvo života, ali se Lucifer svojski trudi da ga mi ne vidimo. Intelekt je Drvo poznanja dobra i zla, on je taj heruvim zaklanjač i Lucifer i Sotona.

  On Intelekt je najsjajniji anđeo, prenosilac svetlosti. Bio je u Rajskom vrtu dok se ne nađe bezakonje na njemu.

  On je otac laži i svake prevare kojima se trudi da mi ne upoznamo Boga u sebi.

  Kada čovek ne veruje u Boga on ga učvršćuje u tome i daje mu ideje kojima će da dokazuje da Boga nema.

  A ako je neko vernik; onda ga Intelekt zavodi da poštuje Boga na pogrešan način. I ponovo uspeva da sakrije Boga od takvog vernika.

  Samo iskreni Vernici, oni koji nisu formalni vernici već tvore Božiju volju, uspevaju da prođu pored svoga intelekta i da zavire šta to ima iza njega.Takvi vernici nalaze Boga i naslađuju se Njegovim otkrovenjima.

  Hteo bih još da napomenem: Kao što se Logos može prevesti kao Um i kao Reč, tako je i koren reči koja označava zmiju u Hebrejskom,

  isti kao i koren reči Učitelj. Tako da se s pravom možemo zapitati ko je prevario Evu? Zmija ili Učitelj, Lucifer,njen intelekt.

  .Pogledajmo kako Sv. Pismo opisuje Intelekt Božiji

  opisujući ga kao cara Tirskog u Jezekiji 28 glava

  Opet mi dođe riječ Gospodnja govoreći: Sine čovječji, nariči za carem Tirskim, i reci mu: ovako veli Gospod Gospod: ti si pečat savršenstva, pun si mudrosti, i sasvijem si lijep. Bio si u Edemu vrtu Božjem; pokrivalo te je svako drago kamenje: sarad, topaz, dijamanat, hrisolit, onih, jaspid, safir, karbunkul, smaragd i zlato;

  Onaj dan kad si se rodio načinjeni ti biše bubnji tvoji i svirale.

  Ti si bio heruvim, pomazan da zaklanjaš; i ja te postavih; ti bješe na svetoj gori Božijoj, hođaše posred kamenja ognjenoga. Savršen bješe na putovima svojim od dana kad se rodi dokle se ne nađe bezakonje na tebi.

  Od mnoštva trgovine svoje napunio si se iznutra nasilja,

  i griješio si; zato ću te baciti kao nečistotu s gore Božje,

  i zatrću te između kamenja ognjenoga, heruvime zaklanjaču!

  Srce se tvoje ponese ljepotom tvojom, ti pokvari mudrost svoju svjetlošću svojom; baciću te na zemlju, pred careve ću te položiti da te gledaju.

  Od mnoštva bezakonja svojega, od nepravde u trgovini svojoj

  oskvrnio si svetinju svoju; zato ću izvesti oganj ispred tebe, koji će te proždrijeti, i obratiću te u pepeo na zemlji pred svjema koji te gledaju.

  Svi koji te poznaju među narodima prepašće se od tebe; bićeš strahota, i neće te biti dovijeka.

  Eto mi živimo u vreme u kojem caruje Intelekt, intelektualci vladaju svetom i u svetu je sve više bezakonja i nemorala. Sve to dolazi od Sotone koji živi u svima nama. Svako od nas će u svojim mislima naći one koje ga nagovaraju na zlo. Da slaže, da ukrade, da da mito. Misli nas naše nagovaraju na preljubu, na nevernost, na sebičnost.

  Sve to dolazi kroz intelekt. Malo nas još čuje glas savesti i opire se spletkama svoga intelekta. Svi slepo verujemo svom intelektu i ne proveravamo kvalitet svojih misli. Jedini način da se izborimo sa Lucifrom u sebi je da se naučimo rasuđivanju.

  Da naučimo da preispitujemo svoje misli,svoja uverenja, ubeđenja, svoju istinu.

  Preispitujući sebe mi ćemo skloniti u stranu Heruvima sa plamenim mačem, gurnućemo u stranu svoj intelekt i zavirićemo iza njega otkrivši glas razuma, glas istine i mudrosti drvo života, Boga koji živi u nama i koji je dugo čekao da ga otkrijemo.

  Ako vam se svidela ova priča potražite na blogu "svitanje rs" ima tamo lepe i ukusne hrane za jedan um

  Pozvani su svi dobri ljudi u društvo dobrih ljudi, izvolite poslužite svoj um

  Hvala

 2. Sa Rusima ništa osim ekonomske saradnje.Nikakvo partnerstvo,ni vojna saradnja.Pod njihovom čizmom nikada,a sve zemlje koje su bile pod njima ne žele da ih vide.Srbija u EU, gde joj je i mesto!!!

 3. koliko god nekome izgledalo da smo mi samo za EU,to je velika greska,laz,oni nas nevole nemogu ocima da nas vide, da kojim slucajem Rusija nije ojacala i krenula da resi tj zavrsi drugi svecki rat, nikad nebi ni reci progovorili o Srbiji da nam je jedini pravac EU,sargarepa je prevazidjena,stara Jugoslavija je preteca EU i raspao se u Evropi je jos komplikovanije,SAD su stavile sapu na Evropu pogotovo na Nemacku,oslabiti ,unistiti i vladati njima,ko nas je tukao 1999 god ,bacao nuklearni otpad u bombama zagadio zemlju vise hiljada godina,promovisu nemoral,pederluk,musko i musko,zensko i zensko,inces normalno dozvoljen nekaznjiv,znaci ide se u unistavanju naroda nije bitno kojih,naravno pravoslavni narodi su im na prvom mestu,zar tamo,nikad mnogima su Rusi nepismeni divljaci sa istoka,mnogo su se prevarili to je narod koji postuje veru,porodicu i sve sto je hriscansko,to su vrednosti za koje su ginuli i jos ginu e tu smo isti koliko god smo mali ali nedamo niko da nas gazi ponizava ,VREME CE POKAZATI KO JE U PRAVU,SAMO TAKO CEMO PREZIVETI NIKAD U NATO I EU.

 4. Sve su to priče za malu decu na žalost…..Rusija se zaglibila i jedva Ukrajinu ako pobedi..Nama da pomognu teško, realno nikako ….Da se ne lažemo….Sve su ostali priče za malu decu. . treba da se uzdamo u sopstvene snage i pametnu politiku…..Voleo bi ja Ruse kod nas, ali nerealno

 5. Sto prekide coveka pa nam ne dorece kako da oslobodimo kosovo.ma to je najvaznije u celom mlacenju slame. Nije nam reko jer si ga prekino i vise nije se setio. Mora da je u pitanju stsrost i zaboravnost kada se gubi zica izlaganja i ne moze se vratiti na ono sto si prico.

 6. Gdin-e Lucicu, pokusajte da napravite emisiju sa prof.dr. Momcilom Milinovicem, jednim od najvecih strucnjaka za raketno naoruzanje!!! Covek je genije, mislim da ce imati sta da kaze a imacete najvecu mogucu gledanost!!! Znam da ima zdravstvenih problema ali vredi pokusati!!!

 7. Kosovo i Metohiju samo Srbija treba da vrati nazad i to neće moći mirnim putem…. Doći će i taj dan dali u bliskoj ili daljoj budućnosti, sigurno će doći mi samo treba da budemo spremni… Ali pre toga treba kao matica da sačuvamo Republiku Srpsku i da se ujedinimo i sve će doći na svoje mesto.

 8. Kako niko ne zna? Sve se zna. Putin je covjek koji drzi svoju rijec, sta kaze to i ucini. Kao prvo, priznao je Dombas koji je na teritoriji druge drzave. Tako je indirektno priznao i Kosovo. Ako Dombas na okupiranoj teritoriji moze biti priznat, onda moze i Kosovo. Njegove su to rijeci, mada je on to rekao obrnutim redom. Dakle, tajni dogovor o ruskom priznanju Kosova je vec ispunjen (na molbu srbijanskih vlasti). Drugi tajni dogovor je bio da Rusija skoro besplatno dobije NIS, te na taj nacin decenijama izvlaci pare iz Srbije. Tako je narod Srbije do danas izgubio bar 50 milijardi eura, a ko zna koliko ce jos. Zauzvrat, Rusija se obavezala da ce Srbiji dostaviti 4 stara rashodovana aviona. I taj je tajni dogovor ispunjen. Avioni su stigli rastavljeni….vozom. Treci tajni dogovor ce Rusi takodje ispostovati. Oni znaju da Srbija nakon svoje podrske Rusiji nece moci da opstane u Evropi u potpunoj izolaciji i opkoljena NATO zemljama. Zato je Rusija osigurala Srbima teritoriju u Sibiru gdje ce svi Srbi sa Balkana kolektivno biti preseljeni. Srbi ce onda zivjeti u zemlji koja ce biti dio ruske federacije i zvace se Srbistan. Najblize komsije Srbistana ce biti udaljene bar 1000 km, tako da Srbi nece imati sa kim da ratuju i zivjece u miru. Naravno, zbog toga sto je u Sibiru temperatura -50 tokom cijele godine, Srbi ce dobijati struju po povoljnim cijenama, sa bar 5% popusta….

 9. Lucic ce Kosovo osloboditi za 1 dan !?! A Djuro ga poklopi ko bebu. Boze sta taj mlati ko buzdovan! A ovaj kretenizam na kraju sa Skadrom je van svake pameti.

 10. Hvala Dejane. Hvala, sto si Nam ponovo podelio poznavanje I misljenja, gosp. Bilbije.
  On je stvarno opasan personaz. Dubok, odmeren I pogotovo udeven u ruski nacin.
  Treba Nam vise ozbiljnih sagovornika, poput gosp Bilbije. Mada interesantni su I kvalitetni "teoreticari zavere"
  Pozdrav

 11. Дејане.знаш да си ми драг човек.но не дајем ти за право.за љубав истини.и никоме не чешам уши.није ти на месту да прекидаш Ђуру са упадицама.и коментарима и тиме са онога што човек прича пребацујеш акценат на друге ствари.а човеку не дајеш да се изјасни.молим те немој да се понашаш попут марића и својом вицкасшћоћу .мада је лицемерна да унижаваш смисао и изјашњавање саговорника.сам си Ђуру представи и ми слушаоци га тако и прихватамо и он оправдава то што ти рече о њему.чињеница је да имаш предиван разум.а не ума.и мени драг човек.и много смо научили од тебе.и хвала ти на томе.ово није била критика.но само се изјасних за љубав истини.иначе бих умро као блажени Јов.што рече мој уснили венчани кум предрсг драгић кијук.да не отворих уста.не кажем да сам у праву.но то ми засмета.ако рекох нешто што не одговара истини.молим за опроштај.грехопадни др.милан ковачевић.петровац на млави

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published.