JOM KITA LIHAT HADIAH YANG DIBUKA KHAS UNTUK 3 ORANG ?! SIAPAKAH GERANGAN ITU ?

You might be interested in

Comment (397)

  1. Jodoh ❤️ ismail di tangan Allah 😭🤲 sebenarnya ismail cinta ♥️ Fatin Balqis seorang sahaja team Al alieff tapi kalau Fatin Balqis tak nak cinta 💔 ismail 😔😢 ismail cinta ♥️ lsya team Al alieff lrfan orang Kelantan I love ♥️ you lsya team Al alieff lrfan 😔😢💔

  2. Bagus Mimi ni..dia sudi bagi hadiah kat orang walaupun hadiah tu kecik.hari tu hadiah untuk Laming..takpe Mimie..teruskan dengan sikap Mimi yg low profile ni..lemah-lembut..baikhati..babtu ramai org suka Mimi tau..

  3. Alhamdulillah..mimi buat content bagi hadiah dkt peminat Mimi plk,buatlah bape hadiah,lepastu pergi tmpt yg mimi rse okay,sape yg tgur Mimi..Mimi bagilah hadiah yg mimi dah sediakan tu.. hehehe pendapat saya lah 😍☺️

  4. Alhamdulilah …. Good attitude mimi,sentiasa humble dan sentiasa ingat orang2 yang baik dan mendorong mimi sampai ke tahap ni,sentiasa baik tau dengan org sekeliling mimi , sebab mimi seorang yang sangat menghargai orang yang menolong mimi n bagi tunjuk ajar sampai mimi berjaya menjadi seorang youtuber..kuat semangat selalu dan terus berkarya di masa hadapan,yang penting kami suka perangai mimi yg blur2 comel tu…😘😘😘👍👍👍 #road300k

  5. Mimi nnti bagi kat team ai pula biase2 pun jnji bermakna mesti dorang hargai pemberian Mimi… Benda ker ape ataupu nametag ker buat sorang2 bagi kat depe
    Mimi semangat tau buat content jnge nervous, yakin,hiraukan ape oeg ckap Mimi boleh ,mimi kena banyak berinteraksi,banyak bergaul dng team biasakan diri bru setiap content mimi @team tak kekok mimi kena bnyk berckap biasakn dri lama2 ok lhh fokuss betul betul xthu tanye alif team mesti dorang bantu.
    perkataan sebutan bagi jelas.. suara mimi kuat sikit baru dngr apa nak disampaikan
    nnti improve lagi ye semangat buat content kejar impian dan cita-cita.. selalu positif bung yg negetif go go go Mimi. 💪💪 Sentiasa support Mimi dan TEAM

  6. comellah mimi, malu-ii nak bagi hadiah untuk alief, bella n ibu 😳😂 semoga mimi tak putus asa and sia-siakan peluang mimi sebagai youtuber ni semoga kekal dalam bidang youtuber ni 💐 semoga mimi diberikan kesihatan yang berpanjangan dan dimurahkan rezeki selalu 💕

  7. Tahniah MiMi tak lupa jasa org yg naikkan Mimi smpai skrg.. Team Ai pun ada yg bantu Mimi jgk.. nnti blh buat video bg hadiah pada Team Ai pla.. hadiah tak perlu yg mahal mi, cukup sbg kenangan kan.. ❤️

  8. Alhamdulillah.. Semoga mimi dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan… Terbaik mimi, banyak improve kan diri.. Yang penting sikap mimi ni ialah jadi diri sendiri, still humble.. Laming adalah bestie terbaik, ada dikala susah dan senang mimi.. Semoga baik2 untuk korang berdua dan seluruh ai team

  9. MANTAP LAA MIMI ♥️ . SEMOGA MIMI BERJAYA DUNIA AKHIRAT . DIMURAHKAN REZEKI . DIPANJANGKAN UMUR . DONT GIVEUP DENGAN APA YANGG MIMI DAH BUAT . ABAIKAN HATERS2 YANG KAKI DENGKI ☺️

  10. betul mimi ni mmang jenis tak reti berkata2 mcm org lain…dia hnya pandai berkata apa itu betoi jaaa..nk lebih2 dia tak pndai..sebb prg jujur ikhlas ni…hnya perlu ja dia ckap…terbaikkkk lah mimi

  11. mimi ni kan neutral sahaja sikapnya. sepanjang tengok video ni senyum je kite ni dengan gelagat dia.. Semoga berjaya dunia dan akhirat mimi🤲🏻❤️🌹

  12. Prasan Mimi asyik perhatikan aurat kak Bella dan tolong cover cover mana yang patut. 👍🏽
    Suka tengok Mimi. Walaupun dia malu malu, dia push diri untuk berikan hadiah kepada 3 orang ni yang da banyak tolong dia. 💪🏽

  13. Awat comel sgt mimi niii 😂 Alaaa ckp ja penang, baru penang maiii 🤣 baru kita confident nk cakap/deliver apa yg bermain dlm otak 😄 Just be yourself & just the way u are ❤️ btw good luck mimi, sentiasa support mimi 🫶🏻

  14. Terbaik Mi.. Hadiah simple² takpa janji niat nak bagi tu de.. Masa dapat pelokan dari ibu tu aku terus aduhhh.. Main sentimen betol budak ni.. Apa² pun jadi diri sendiri, jaga diri.. Content kalini best sebab editing power.. Meme kena ngan keadaan.. Thanx Alieff Bella sebab amik budak masuk air ni jadi talent hg 😆😆.. Jalan terus Mi.. Jaga diri elok² jangan bagi org lain amik kesempatan kat hg.. Kipidap.. Dongibap.. Nebergibap.. Kikimbap..
    #KeikhlasanDiriUngkapanDiriUntukDiri

  15. Semoga mimi dilindungi .. Dan dijauhkan dari fitnah .. Setiap yang baik datang dari Allah .. Setiap yang salah pun Allah yang menentukan .. Semua nya atas izin Allah mereka satu team wujud .. Jadi fans duduk,,lihat dan diam .. Bagi sokongan kalau bijak .. Bukan jadi tukang ampu hasut cam otak dipijak sendiri .. Serabai .. Jangan acah .. Nak tengok video ai team .. Tapi timbul hasad dengki .. Cari salah lepas tu hentam ai team .. Padahal mimi dengan ai team ok ngam .. Buat orang tak selesa jer lah .. Kalau tak suka jangan tengok .. Kalau tak puas hati letak tanda hashtag nama aliff irfan lepas tu luah .. Bukan jadi binatang sondol dalam hutan tu macam tak beradab .. Aq pun minat mimi lurus tu ..

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published.